Per Schultz VVS
Per Schultz VVS, specialister i jordvarme

Per Schultz VVS

Vi har mange års erfaring indenfor boligopvarmning med vedvarende energikilder fra jord, luft og vand. Vi lægger stor vægt på service og rådgivning - både før, under og efter installationen. Vi sikrer os, at du som kunde, får den bedst mulige løsning til dit projekt, både til jordvarme, solvarme og luft/vand-varmepumper. Prisen på et jordvarmeanlæg afhænger af forholdene i din bolig. Derfor hjælper vi dig med et uforpligtende tilbud, så du kender både prisen og besparelsen, og ved hvad det vil koste dig at skifte til jordvarme.

Alt i VVS

Indenfor VVS-arbejde har vi en stor erfaring. Alt er muligt. Sidder du med gode ideer, som du har brug for at få luftet, så er vi altid åbne for en snak, om mulighederne for at opføre og evt. udvikle dine ideer.

Mulighederne for produkter indenfor VVS er mangfoldige, og vi står naturligvis til rådighed med anbefalinger og erfaringer på området, og det er i tæt samarbejde med dig, vi finder det rigtige produkt til din løsning.

Fakta

Virksomheden ejes af Per Schultz, som blev udlært VVS montør i 1998 og VVS installatør i juni 2007. Virksomheden er beliggende i Vitved, Skanderborg, men vi kører gerne i hele Jylland (fyn).

Vores målsætning

Vores målsætning er at være en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Herunder er det vores første prioritet, som en selvfølgelighed, at alle kunder bliver tilfredse med det udførte arbejde.

Anbefalinger fra tidligere opgaver kan naturligvis fremvises. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.