Per Schultz VVS

Områder

Per Schultz VVS har hjemme i den lille by Vitved nær Skanderborg. Med kort afstand til motorvej E45 kan vi hurtigt komme rundt i landet.

Jordvarme i hele Jylland og på Fyn

Et jordvarmeanlæg er en større installation, som kræver et godt kendskab til varmepumper og gode indkøbsaftaler, for at kunne tilbyde en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi forhandler varmepumper fra Danfoss, og kan derfor tilbyde kvalitetsvarmepumper til fornuftige priser.

Med egen kædegraver kan vi udføre hurtig nedgravning af jordvarmeslanger. Og er din have ikke stor nok til at jordvarmeslangerne kan ligge vandret, har vi mulighed for at tilbyde lodret jordvarme, hvor slangerne monteres lodret, f.eks. i din indkørsel.

Et indgående kendskab til Danfoss varmepumper og effektiv etablering af jordvarmeslanger, kombineret med hurtig adgang til E45, betyder at Per Schultz VVS er konkurrencedygtig på jordvarmeanlæg i hele Jylland og på Fyn.

VVS i Østjylland

Per Schultz VVS løser også gerne mindre VVS opgaver i Østjylland. Har du en vandhane eller et varmesystem der driller, klarer vi også det. Det er de færreste, der tænker på VVS installationerne, så længe de fungerer. Der kan dog være god økonomi i at få efterset installationerne med jævne mellemrum, da dryppende vandhaner, ineffektive cirkulationspumper og defekte komponenter kan medføre et betydeligt energispild i forhold til prisen på udskiftning.